Nasze propozycje menu

Przedstawione menu są naszymi propozycjami mającymi ułatwić Państwu skomponowanie zestawu dań.

Nasze menu każdorazowo dopasowujemy do indywidualnych życzeń naszych klientów. Jesteśmy zawsze otwarci na wszelkie sugestie i uwagi.

Cena netto za wynajęcie obiektu wraz z drewnem do ogniska i kominka  wynosi 150 zł za godzinę.

WARIANT I

Na rozpoczęcie spotkania :
  • żurek staropolski z jajkiem
Dania z grilla :
  • filet z piersi kurczaka
  • stek wieprzowy z cebulką
  • ziemniaki opiekane w przyprawach
Danie z ogniska :
  • kiełbasa toruńska
Dodatki :
  • surówka wiosenna
  • ćwikła z chrzanem
  • ogórki małosolne
  • smalec wiejski
  • sos czosnkowy
  • musztarda, ketchup
  • trzy rodzaje pieczywa
Napoje :
  • soki, woda mineralna
  • piwo z beczki, sok do piwa
  • kawa, herbata

WARIANT II

Na rozpoczęcie spotkania :
  • bigos
Dania z grilla :
  • karkówka
  • szaszłyk drobiowy
  • stek wieprzowy z cebulką
  • kiełbasa biała
  • kiełbasa śląska
  • ziemniaki opiekane w przyprawach
  • warzywa z grilla : kalafior, brokuły, marchewka,
Dodatki :
  • surówka wiosenna
  • ćwikła z chrzanem
  • ogórki małosolne
  • smalec wiejski
  • sos czosnkowy, sos paprykowy
  • musztarda, ketchup
  • trzy rodzaje pieczywa
Napoje :
  • soki, woda mineralna
  • piwo z beczki, sok do piwa
  • kawa, herbata

Cena netto Wariantu I

Dla grupy 30 osób 1 900 zł
Dla grupy 50 osób 2 900 zł
Dla grupy 80 osób 3 950 zł
Dla grupy 100 osób 4 800 zł

Cena netto Wariantu II

Dla grupy 30 osób 2 450 zł
Dla grupy 50 osób 3 450 zł
Dla grupy 80 osób 4 750 zł
Dla grupy 100 osób 5 950 zł

Do pobrania wariant I

 

 Do pobrania wariant II

WARIANT III

Na rozpoczęcie spotkania :
  • żurek staropolski z jajkiem
Danie główne :
  • prosię pieczone podane w całości
  • przystawki do prosiaka :
    • kapusta duszona
    • jabłka pieczone
    • sos pieczeniowy
    • surówka wiosenna
    • ćwikła z chrzanem
Dania z grilla :
  • kiełbasa toruńska
  • ziemniaki opiekane w przyprawach
Dodatki :
  • ogórki małosolne
  • smalec wiejski
  • sos czosnkowy, musztarda, ketchup
  • trzy rodzaje pieczywa
Napoje :
  • soki, woda mineralna
  • piwo z beczki, sok do piwa
  • kawa, herbata

WARIANT IV

Na rozpoczęcie spotkania :
  • grochówka lub barszcz z kołdunami
 
  • dzik pieczony podany w całości
  • przystawki do dzika
    • kapusta duszona
    • jabłka pieczone
    • sos pieczeniowy
    • surówka wiosenna
    • ćwikła z chrzanem
Dania z ogniska :
  • kiełbasa toruńska
Dodatki :
  • ogórki małosolne
  • smalec wiejski
  • musztarda, ketchup
  • trzy rodzaje pieczywa
Napoje
  • soki, woda mineralna
  • piwo z beczki sok do piwa
  • kawa, herbata

Cena netto Wariantu III

Dla grupy 30 osób 2 750 zł
Dla grupy 50 osób 3 500 zł
Dla grupy 80 osób 4 850 zł
Dla grupy 100 osób 6 100 zł

Cena netto Wariantu IV

Dla grupy 30 osób 3 100 zł
Dla grupy 50 osób 3 850 zł
Dla grupy 80 osób 5 150 zł
Dla grupy 100 osób 6 400 zł

Do pobrania wariant III

 

Do pobrania wariant IV

WARIANT V

Na rozpoczęcie spotkania :
  • barszcz czysty
Danie główne :
  • kiełbaska pieczona na ognisku
  • dzik pieczony podany w całości
  • przystawki do dzika :
    • kapusta duszona
    • jabłka pieczone
    • sos pieczeniowy
    • surówka wiosenna
    • ćwikła z chrzanem
Pieczenie podane na tacach drewnianych
  • pasztet z dziczyzny
  • pieczeń z karkówki
  • pieczeń z szynki
Warzywa podane na tacach drewnianych
  • ogórki
  • pomidory
  • rzodkiewki
Owoce podane w koszach wiklinowych
  • jabłka
  • gruszki
  • winogrona
  • trzy rodzaje pieczywa
  • musztarda, ketchup
  • sos tatarski
Napoje :
  • soki, woda mineralna
  • piwo z beczki, sok do piwa
  • kawa, herbata

WARIANT VI

Danie główne :
  • dzik pieczony podany w całości
  • prosię pieczone
  • przystawki
    • kapusta duszona
    • jabłka pieczone
    • sos pieczeniowy
    • surówka wiosenna
    • ćwikła z chrzanem
Danie z ogniska :
  • kiełbasa pieczona na ognisku
Dania z grilla :
  • karkówka
  • szaszłyk drobiowy
  • stek wieprzowy z cebulką
  • ziemniaki opiekane w przyprawach
  • warzywa grillowane: brokuły, kalafior, marchewka
Dodatki do dań z grilla :
  • sos czosnkowy, sos ziołowy, sos paprykowy
Pieczenie i wędliny podane na tacach drewnianych :
  • pieczeń z szynki ze śliwką
  • pasztet z dzika
  • kiełbasa myśliwska
Przystawki i sałatki :
  • sałatka grecka
  • sałatka wiejska
  • babeczki z nadzieniem grzybowym
  • pomidory faszerowane sałatką z tuńczyka
Dodatki :
  • ogórki małosolne
  • pieczarki marynowane
  • smalec wiejski
  • sos tatarski
  • musztarda, ketchup
  • trzy rodzaje pieczywa
Warzywa podane na tacach drewnianych:
  • ogórki
  • pomidory
  • rzodkiewki
Napoje :
  • soki, woda mineralna
  • piwo z beczki , sok do piwa
  • kawa, herbata

Cena netto Wariantu V

Dla grupy 50 osób 4 600 zł
Dla grupy 80 osób 6 400 zł
Dla grupy 100 osób 7 700 zł

cena netto Wariantu VI

Dla grupy 100 osób 11 00 zł
   

Do pobrania wariant V

 

Do pobrania wariant VI